Danske p5-elever om decembers aktiviteter

MAYA
Jeg skriver om vores december i 5.klasse.
I starten af december havde vi bestemt at vi skulle trække gaver og det gjorde vi indtil der var juleferie. Den 3. december havde skolen en julekoncert.
Den 4.-5.-6. december var der juleværksteder. Der skulle vi hente de små og gå over til forskellige klasser og lave juleting
Den 8. december lavede vi krybbespil om hvordan Jesus blev født men bare en sjovere historie
Glædelig jul
Fra Maya

OLIVIA
Vi har haft juleværksteder i hele dk-sektionen: mat., 1.Dk, 2.Dk, 3.Dk, 4.Dk , 5.Dk. Alle fik nogen forskellige hold og 5.Dk skulle passe på mat. 4.Dk skulle passe på 1.Dk. Vi startede alle forskellige steder

. I gennemsnittet lavede vi to værksteder om dagen.
Hos maternellerne fik vi pebernødder og lavede guirlander osv. Jeg er ret sikker på at alle havde det sjovt.
Kys og knusOlivia

XANDRA VEGA
Den bedste skole er den her skole. Det er EU-skolen. Vi får lov til at gå på sindssygt seje ture til steder og ikke for så lang tid siden kom Sigurd Barret og vi sang sange og fik autografer af ham og jeg syntes hvis man skal finde en skole så er det den her.

ASTA
December i primær 2017Vi har været på juleværksteder, hvor vi var blandet fra årgange. Der var en masse juleaktiviteter hvor vi fx skulle synge julesange, spille Bingobango osv. Der blev taget godt af hinanden og man lærte en hel masse nye at kende. Vi hyggede os og gav hinanden plads. Jeg er sikker på alle havde det godt og hyggeligt.
Knus
Asta

VICTORIA
Da december bankede på døren
Lige da første december kom var der hygge i primær. Med kalenderlys, pakkekalender og juleværksteder. Jo mere tiden gik, kom der mere hygge. Det startede med et fantastisk show af Sigurd Barret der handlede om Danmarkshistorien. Der var også Santa Lucia-optog af 2. og 3. klasserne. Efter Lucia-optog lavede 5.klasserne et krybbespil. Man kan mærke at dagen fuld af gaver og lys kommer nærmere. Og det går kun hurtigere når de danske propper december med julesjov.
God Jul Victoria

AVELINAHej. Vi er i 2017 og det er december. De danske har haft besøg af Sigurd Barret. Han fortalte os om Danmarks historie, men vi sang for det meste. Vi har også haft juleværksteder. Der skulle vi deles op i grupper. Vi hyggede os virkelig meget. I december kom der også sne og alle legede med det. Der blev kastet snebolde over alt og de fleste valgte også at tage snebukser på.
Knus Da.P5

JOHANNA
Da forældrene var der.
Nu vil jeg fortælle om da forældrene kom. Da forældrene kom, skulle vi se Luciaoptoget. Vi ventede i noget stykke tid. Da de kom var de søde og gode. Bagefter var det vores tur til at lave et krybbespil. Jeg syntes selv vi var gode, og det tror jeg også forældrene syntes. Efter vi var færdige, gik vi op i klassen. Vi hyggede os eller jeg gjorde i hvert fald. Og sådan var det da forældrene kom.
Glædelig Jul
Johanna

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.